Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Καρατζαφέρης: "Αυτοδυναμία ο Τσίπρας στις επόμενες εκλογές" Πηγή:www.capital.gr

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο «Κανάλι 1» του Πειραιά, δήλωσε μεταξύ άλλων πως στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αλλά θα καταφέρει να έχει και αυτοδυναμία. «Τις τελευταίες ......
εκλογές έπρεπε να κερδίσει ο Τσίπρας, ο οποίος έχει φτιάξει πλέον έναν μύθο, ενώ στις επόμενες θα έρθει με αυτοδυναμία που θα είναι και η καταστροφή της χώρας. Εάν τώρα ερχόταν ο κ. Τσίπρας, θα είχε την ανάγκη του Καμμένου, του Κουβέλη, δεν ξέρω ποιού άλλου, για να κάνει μία κυβέρνηση. Άρα λοιπόν θα ήταν αρκετά “ετοιμόρροπος”», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Στην συνέχεια είπε πως «μέσα στις δυσκολίες θα έπεφτε. Θα δινόταν τότε η ευκαιρία να δημιουργηθεί μία μεγάλη παράταξη, σαν την Ένωση Κέντρου, ή τον Συναγερμό του Παπάγου, που θα ήταν μέσα όλος ο αστικός κόσμος, μία αστική δημοκρατία». 

Σχολιάζοντας την πιθανότητα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη σημείωσε πως «βρισκόμαστε στη δίνη μιας κατάστασης. Η πιθανότητα εξόδου από το ευρώ είναι μεγάλη. Η διάλυση της Ευρωζώνης επίσης. Νομίζω ότι ήδη διάγουμε τη διαδρομή προς τη διάλυσή της. Και στο εσωτερικό της χώρας, η “τρικολόρ” κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Απλώς προσπαθεί να ροκανίσει χρόνο χωρίς αποτέλεσμα», προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης. 

Επίσης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, υποστηρίζοντας πως «θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις πολύ πιο σύντομα απ΄ ότι υπολογίζουν μερικοί. Πιστεύω ότι θα χυθεί αίμα στην άσφαλτο πριν τα Χριστούγεννα. Μακάρι αυτό να είναι υπερβολή. Μακάρι να διαψευστώ και να πω έκανα λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου