Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Γιατί αντικαταστάθηκε ο επιτυχημένος διευθυντής της Δίωξης Ναρκωτικών;;

Παρέμβαση  Γιάννη Δαραβίγκα με παραλήπτη τον Αρχηγό της Ελληνικης Αστυνομίας…

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν και ακόμα περισσότερα λέγονται με μισόλογα για την αντικατάσταση του πλέον ίσως επιτυχημένου διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών, κ. Γιώργου...
Καστάνη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στη θέση του κ. Καστάνη θα τοποθετηθεί ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Δημήτρη Σμυρλή που υπηρετούσε μέχρι τώρα την αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας.


Ο απερχόμενος διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών, με την πολύτιμη συνεργασία του υποδιευθυντή κ. Κωνστ. Σκουλαρίκη, και με τις φιλότιμες προσπάθειες των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στα ναρκωτικά, κατάφεραν σημαντικά πλήγματα στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών και στους διακινητές.
Το «δίδυμο» Καστάνη – Σκουλαρίκη στο τιμόνι της δίωξης έχουν στο ενεργητικό τους πολλές και μεγάλες επιτυχίες.
Είναι βέβαιο ότι με την απομάκρυνση του κ. Καστάνη η υπηρεσία δίωξης των ναρκωτικών αποδυναμώνεται.
Δεν γνωρίζω ποιές ανάγκες (ή μήπως σκοπιμότητες;;;) επέβαλαν την αντικατάσταση του κ. Γιώργου Καστάνη, αλλά είναι βέβαιο ότι η Δίωξη Ναρκωτικών χάνει έναν άριστο διευθυντή.
Ελπίζω, ο μέχρι σήμερα υποδιευθυντής κ. Σκουλαρίκης, άριστος αξιωματικός και με μεγάλη πείρα στα θέματα ναρκωτικών να αναλάβει τα ηνία της δίωξης.
Το ερώτημα όμως παραμένει :  όταν μια υπηρεσία λειτουργεί υποδειγματικά και αποτελεσματικά, ποιοί λόγοι επιβάλλουν την αντικατάσταση της ηγεσίας της;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου