Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Αυτοί είναι οι τρεις απατεώνες, που πλησίαζαν ηλιωμένους, με το πρόσχημα ότι κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση


Πρόκειται για τους: (Α) ΚΙΤΣΑ Πασχάλη του Βασιλείου και της Ευδοκίας, (Β) ΜΑΡΑΓΚΟ Χαράλαμπο του Χρήστου και της Μαρίας και (Γ) ΚΙΤΣΑ Αθανάσιο του Πασχάλη και της Πασχαλιάς (μη.... συλληφθείς), κατοίκων Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων των προαναφερομένων, καθώς και των φωτογραφιών τους κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό των δραστών των ήδη τετελεσμένων περιπτώσεων κλοπής και απάτης, την αποτροπή τέλεσης νέων, την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και ειδικότερα των ευάλωτων και ανίσχυρων ηλικιωμένων καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388355 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
ΚΙΤΣΑΣ Πασχάλης του Βασιλείου και της Ευδοκίας
ΜΑΡΑΓΚΟΣ Χαράλαμπος του Χρήστου και της Μαρίας
ΚΙΤΣΑΣ Αθανάσιος του Πασχάλη και της Πασχαλιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου