Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Άγριος πόλεμος Στέφανου Χίου Αντώνη Κα(κα)νάκη


kanakis-vissiΜας είναι και οι δυο παντελώς αδιάφοροι. Οι απόψεις μας δεν αλλάζουν. Ούτε για τον ένα ούτε για την άλλη. Ξεπεσμένη....
τραγουδοποιός η μία, ιδιοκτήτης κωλόμπαρων με τέκνο μουσική ο δεύτερος που όταν βαριέται τα ποτάδικα και τα ξενυχτάδικα(από τα οποία σημειωτέον έχει κονομήσει τα άντερά του και μαγκιά του βέβαια πουλώντας το γνωστό πνεύμα της τηλεόρασης στα γκομενάκια και στους φλούφληδες της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης)αρχίζει τα χειμωνιάτικα ξενερώματα στον ΑΝΤ1.
Συναντήθηκαν στην Σαντορίνη. Εκεί όπου το νταβατζιλίκι στα bar και το κλέψιμο πάει σύννεφο. Και φωτογραφήθηκαν. Και κάποια site το "πουλάνε" για μέγιστη καλλιτεχνική είδηση.
kanakis-vissiΣτα χάι τους και οι δύο. Επειδή προφανώς το να είσαι "speed" στις μέρες μας εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τα γκομενάκια της μιας  βραδυάς που κυκλοφορούν με λερωμένο κυλοτάκι από την απλυσιά και οι φλούφληδες ξαναμένοι για ένα "γρήγορο" στο αυτοκίνητο ή σε καμιά απομονωμένη παραλία γεμάτη πλαστικά μπουκάλια και τσιγαριλίκια.
Ο κύριος Αντώνης Κανάκης φωτογραφήθηκε με την κυρία Άννα Βίσση. Ο κύριος Αντώνης Κανάκης έχει αναγορευτεί από το κοινό του ως ο μέγιστος κριτής του πολιτικού κόσμου της χώρας. Κάνει καλαμπουράκια της συμφοράς, περνάει μηνύματα απαξίωσης όχι στο πολιτικό σύστημα-το οποίο χτυπάμε κι εμείς-αλλά στην Ελλάδα του αρχαίου πολιτισμού που πηδάνε τη γλώσσα της, την θρησκεία της και το πολιτισμό της. Αυτό μας βρίσκει αντίθετους. Και γι αυτό το λόγο δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τρόπους ζωής και συνήθειες που απλώνουν σε όλη την κοινωνία νεολαιίστικα "σύννεφα" trendy αποχαύνωσης του νεαρόκοσμου που του στέρησαν την παιδεία, τα αθλητικά πρότυπα και τα συνταγματικά του δικαιώματα.
Γιατί είναι έξυπνη μαγκιά στην τελική να πλουτίζεις και να κερδοσκοπείς με σύμμαχο το σύστημα που δήθεν πολεμάς αλλά όχι "πουλώντας" ψεύτικα και επικίνδυνα πρότυπα σε παιδιά που μερικά εξ αυτών δεν είναι σε θέση να διαβάσουν ούτε μια εφημερίδα.
Κατάλαβες κύριε "απολίτικε" Αντώνη Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου