Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Κάμερα κατέγραψε έναν από τους ληστές της Κυλλήνης


Με μια μακρινή όμως αξιοποιήσιμη φωτογραφία ενός από τους ληστές στα χέρια, προσπαθούν οι αστυνομικοί να βρουν την άκρη του νήματος στην απόπειρα ληστείας-«μαμούθ», που αναστάτωσε την Κυλλήνη το απόγευμα της Τρίτης.... 
Όπως φαίνεται, οι δράστες είναι «επαγγελματίες» κακοποιοί, καθώς επέδειξαν αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, προσπαθώντας επί 16 λεπτά να αρπάξουν τα χρήματα, αν και ολόγυρα βρισκόταν πλήθος κόσμου και σε πολύ κοντινή  απόσταση είναι το κτίριο του  Λιμεναρχείου!

Μια κάμερα κλειστού κυκλώματος από κατάστημα της περιοχής κατέγραψε έναν από τους δράστες, που δεν συμμετείχε στην απόπειρα, αλλά περίμενε τους συνεργούς του στην κεντρική διασταύρωση με το όχημα διαφυγής. 

Ήταν το σημείο όπου οι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο Daihatsu Terios, με το οποίο μετέφεραν και τη φιάλη οξυγόνου που χρησιμοποίησαν στην προσπάθειά τους να ανοίξουν την οροφή του θωρακισμένου βαν της χρηματαποστολής, για να αρπάξουν το ποσό-«μαμούθ» των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ που μετέφερε!

Κατά τη διαφυγή τους με κατεύθυνση προς το Νιοχώρι, οι ληστές, που πρέπει να ήταν επτά ή οκτώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, πυρπόλησαν και ένα KIA Sorento που χρησιμοποίησαν, με σκοπό να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. 

Τα κατεστραμμένα οχήματα, που είναι σίγουρα κλεμμένα, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη από πού, εξετάζονται από την Εγκληματολογική Υπηρεσία για τυχόν ίχνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου