Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Πακιστανοί "τσουβάλιασαν" σκύλο κι ετοιμάζονταν να τον σφάξουν για να τον φάνε! [ΦΩΤΟ - ΣΟΚ]


Αυτούς τους αλλοδαπούς θέλετε κύριοι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ;

Η φωτογραφία - ΣΟΚ, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνει με τον πιο ωμό τρόπο ήθη που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με την ελληνική κουλτούρα....
Η φιλόζωη κάτοικος Νέας Κίου Άργους Σ.Π που είδε τους Πακιστανούς να μεταφέρουν μέσα σε τσουβάλι σκύλο κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Όπως δήλωσε, «όταν τους ρώτησε τι έχει μέσα το τσουβάλι αρχικά απάντησαν … ξύλα!». Εκείνη βλέποντας τον όγκο του περιεχομένου επέμεινε, μέχρι που της αποκάλυψαν ότι κουβαλούσαν ένα σκυλί σε σπίτι φίλων τους που βρισκόταν σε απομονωμένη αγροτική περιοχή κοντά στο ποτάμι. Οι Πακιστανοί με τις φωνές της φιλόζωης, αναγκάστηκαν να ανοίξουν το τσουβάλι από το οποίο πετάχτηκε έντρομο το σκυλί.

Το agapotazoa.blogspot.gr βρέθηκε στο αστυνομικό Τμήμα μαζί με την αυτόπτη μάρτυρα. Ο αστυν. Υποδ/ντής κος Παππάς μας κατέπληξε με την κατάρτισή του σε θέματα κακοποίησης ζώων. Έδειξε γνώστης του θέματος και όπως ανέφερε στο agapotazoa.blogspot.gr έδωσε οδηγίες στους υφισταμένους του για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η εξαφάνιση κατοικίδιων από την περιοχή, των οποίων αργότερα βρίσκονται πεταμένα μόνο τα δέρματά τους ή μόνο τα κεφάλια τους, προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Πακιστανός της περιοχής εξομολογήθηκε πως όταν πρόκειται για αδέσποτο το ταΐζουν για 10 ημέρες ρύζι για να "καθαρίσει" και μετά ….


Οι πρωταγωνιστές των αποτρόπαιων πράξεων έχουν κάνει κατάληψη με δεκάδες συμπατριώτες τους σε εξοχική κατοικία όπου πριν μήνες έγινε φονικό μεταξύ των Πακιστανών με ένα νεκρό…

Χαρακτηριστικός είναι ο έντονος φόβος που υπάρχει σε όσους γνωρίζουν για να καταθέσουν στις Αρχές, γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους τολμούν.

Το μήνυμα που θα πρέπει να δοθεί είναι ότι όποιος κακοποιεί τα ζώα, θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τον νόμο.

*την αποκάλυψη έκανε το blog agapotazoa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου