Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΥΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.


fragos-fragoulisΥΠΟΛΟΓΟ ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Υπουλο και πρόστυχο το δημοσίευμα του "Βήματος" για τον αψεγάδιαστο Έλληνα πατριώτη, Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο, για τον οποίο αναφέρονται περιστατικά και καταστάσεις οι οποίες συνειρμικά τον
προσδένουν σε άρμα ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Είναι η δεύτερη φορά που το ανυπόστατο "Βήμα" εκτρέπεται της δημοσιογραφικής δεοντολογίας παίζοντας με τη φωτιά και εξυπηρετώντας σχέδια και ελεεινολογίες του παρακράτους. Με τέτοιες λογικές εμείς δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε.
Το κατάπτυστο δημοσίευμα αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι επειδή ο πανίσχυρος στρατηγός είχε προσβάσεις σε εθνικοπατριωτικούς κύκλους και σε παραθρησκευτικές οργανώσεις ήταν έτοιμος λόγω της δημοτικότητας που έχαιρε στον Στρατό, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του κι ότι τον κατάργησε ο Μπεγλίτης που άκουσε τον υπασπιστή του. Έναν υποστράτηγο Τόσκα των τεθωρακισμένων που δεν πήγαινε τον Φράκο θεωρώντας τον επικίνδυνο.
Αυτά και άλλα πολλά που στοχοποιούν έναν αξιωματικό που επιτέλους καταλάβαμε ότι υπάρχει στρατός στην Ελλάδα κάθε φορά που έλεγε μία κουβέντα.
Αντιθέτως κάθε φορά που μίλαγαν οι πολιτικοί,κλείναμε την τηλεόραση.
Μετά από όλα αυτά απαιτείται επειγόντως εισαγγελική παρέμβαση. Το "Βήμα" και ο κλονισμένος θιασώτης του πρέπει να λογοδοτήσουν.

1 σχόλιο: