Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Βίκυ χαστούκισε 2 φορές τον Άκη!

"Είσαι μαλάκας, άχρηστος και ανίκανος" 
akis vikiΟι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, με τον παραμυθένιο γάμο και τα αμύθητα πλούτη, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Η Βίκυ Σταμάτα έχει "σκυλιάσει". Κι όχι μόνο, άρχισε να τον βρίζει σαν... οικοδόμος, μέχρι που τον χαστούκισε! Διαβάστε στο planet-greece όλες τις λεπτομέρειες....

Άλλη ζωή ήθελε, και είχε. Μόνο που η πτώση ήταν μεγάλη και απότομη. Δεν μπορεί από τα ψηλά στον πάτο του βαρελιού και πλέον χρεώνει την κατάντια τους στον Άκη, τον οποίο και χαστούκισε δις σε μία από τις κατ' ιδίαν συναντήσεις τους, όπως αποκαλύπτει το spirospero.gr.

Την περασμένη Κυριακή (02/09/12) ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε την εβδομαδιαία συνάντηση με την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη παρουσία δεσμοφυλάκων. Το ζευγάρι άρχισε την συζήτηση με θέμα την νέα απόρριψη από το δικαστικό συμβούλιο να εξεταστεί η κ. Σταμάτη από ιατροδικαστικό ψυχίατρο.

Η Βίκυ, η αποκαλούμενη και "βλαχάρα", ήταν πολύ εκνευρισμένη και άρχισε να μαλώνει τον σύζυγό της ότι δεν είναι ικανός να την βγάλει από την φυλακή. Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός, σύμφωνα με τους αυτήκοους μάρτυρες:

Βίκυ: Τι υπουργός είσαι και δεν μπορείς να με βγάλεις από εδώ μέσα, φώναζε.
Άκης: Κάνω ότι μπορώ, έστειλα επιστολές, διαμαρτύρομαι...
Βίκυ: Είσαι μαλάκας, πολύ μαλάκας, είσαι άχρηστος, είσαι ανίκανος...

Και με τα λόγια αυτά χίμηξε εναντίον του και του έδωσε δύο ηχηρά χαστούκια ουρλιάζοντας.

Αμέσως παρενέβησαν οι φύλακες και την απομάκρυναν ενώ ο Άκης έλεγε: « Ότι και να κάνεις είσαι το πλάσμα μου».

Το επεισόδιο αυτό διαδόθηκε στις φυλακές και έχει γίνει το ανέκδοτο του Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου