Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κουτσιούκης - τέλος από ΝΔ


Πολύ μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη ΝΔ η περίπτωση του προέδρου της ΔΑΚΕ Νίκου Κιουτσούκη ο οποίος παραπέμπεται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής του μέλους από τη ΝΔ....
Δείτε όμως τι συμβαίνει για να μην παρασύρεται και παραμυθιάζεται κανείς από ακρότητες. Βάσει του Καταστατικού ο εκάστοτε πρόεδρος της ΔΑΚΕ συμμετέχει ex officio στην Κεντρική Επιτροπή (σς σημερινή Πολιτική Επιτροπή ) του κόμματος και τούτο δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο μέσα από Συνέδριο της ΝΔ το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Κεφαλογιάννης τα ξέρει όλα γι΄ αυτό και χθες το απόγευμα του έλεγε ότι «όσο και να φωνάζεις δεν θα σε διαγράψω» κι εκείνος απαντούσε «δεν μπορείς να με διαγράψεις». Η ΔΑΚΕ δεν είναι ΠΑΣΚΕ όπου ο οποιοσδήποτε συνδικαλιστής μπορεί να διαγραφεί με κομματική απόφαση. Η διαγραφή του Κιουτσούκη από μέλος της ΝΔ δεν του στερεί την ιδιότητα του προέδρου της ΔΑΚΕ κι επομένως της συμμετοχής του στην Πολιτική Επιτροπή.

Το αντίθετο μάλιστα, του λύνει τα χέρια αφού πλέον ως διαγραφείς θα μπορεί να φωνάζει περισσότερο με την ιδιότητα του επικεφαλής της γαλάζιας συνδικαλιστικής παράταξης . Άλλο αν του ζητήσει ο Σαμαράς προσωπικά να παραιτηθεί για λόγους ηθικής αρχής και εκείνος το πράξει. Προσοχή λοιπόν στο τι γράφει ο καθένας και πόσο απέχει από την πραγματικότητα.

πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου