Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Πρεμιέρα σήμερα του Γιάννη Παπαγιάννη στο Kontra Channel, που κάποτε χαρακτήριζε: "χαμαιτυπείο του Ταύρου"! [ΒΙΝΤΕΟ - ΗΧΗΤΙΚΟ]

"Έχει ο καιρός γυρίσματα, δυο όψεις έχουν τα νομίσματα", όπως τραγούδησε η Δεσποινούλα η Βανδή (σε στίχους - μουσική Φοίβου, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε). Σήμερα με αφορμή την πρεμιέρα του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, στο....
"νέο δελτίο του Kontra στις 19:45", θα μιλήσουμε και για..."γυρίσματα", αλλά και για "δύο όψεις σε νομίσματα". Ακόμα...
...και εάν τα "νομίσματα" που φυσικά έχουν πάντα...δύο όψεις, προέρχονται από τον ιδιοκτήτη του "χαμαιτυπείου του Ταύρου" (ο Παπαγιάννης τα έλεγε, όχι εμείς) και την ιδιοκτησία της οικογένειας Κουρή, που όσο να 'ναι, δε φημίζονται για το πόσο καλοπληρωτές απέναντι στους εργαζόμενους τους είναι.

Αυτά τουλάχιστον κατήγγειλε μέχρι πολύ πρόσφατα ο γνωστός δημοσιογράφος και ταυτοποιημένος διαχειριστής του μπλογκ "fimotro". Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Κουρής ήταν ένας κακοπληρωτής, που έπινε το αίμα των εργαζομένων του ALTER. Και δώστου τότε οι καταγγελίες μέσα από το fimotro για τον "κακό Κουρή" και να, οι τηλεφωνικές συνδέσεις από τον ρ/σ ALPHA με τον Γ.Φιλλιπάκη, έξω από το ALTER, που ήταν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι του σταθμού και ζητούσαν από τον Κεφαλλονίτη εκδότη (και νυν αφεντικό του Παπαγιάννη) τα λεφτά τους. (Σχετικά με όλα αυτά διαβάστε εδώ).

Μέχρι που ήρθαν..."τα γυρίσματα του καιρού", που σας προαναφέραμε και ο Γιάννης Παπαγιάννης εκδιώχθηκε από τον ρ/σ ALPHA, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει ανκόρμαν, στο κεντρικό δελτίο του κανάλιου της Κάντζας. Τότε είχε προκληθεί μια απίστευτη...κόντρα: Με μια ανακοίνωση γραμμένη από τον μέχρι τότε συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή του σταθμού, Γιάννη Ντάσκα (και όπως λέγεται καθ' υπόδειξη Κοντομηνά), αφήνονταν υπαινιγμοί για περίεργες σχέσεις του δημοσιογράφου με επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ δεν έλειπαν τα υπονοούμενα για...εκβιασμούς.

Ήταν άλλωστε τόσο πλούσιο το παρελθόν του Παπαγιάννη και οι εμπλοκές του σε δικαστικές διαμάχες που ευνοούσαν κάτι τέτοιο: Βαρβιτσιώτης (βουλευτής), Δασκαλαντωνάκης (επιχειρηματίας), Παναγιωτόπουλος (διευθ. ειδήσεων Mega), όπως και οι δημοσιογράφοι: Παναγιωταρέα, Ράπτης, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Ιακωβίδου και πρόσφατα Βαξεβάνης είναι κάποιοι -από τους πολλούς- που έχουν εμπλακεί σε δικαστικούς αγώνες εναντίων του Γ.Παπαγιάννη, για συκοφαντικές δυσφημήσεις.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα πλούσιο ιστορικό μηνύσεων που θα ζήλευε ακόμα και έγκλειστος του κοινού ποινικού δικαίου.

Τώρα όμως που τα "νομίσματα" άλλαξαν όψη και εργοδότης του Παπαγιάννη, είναι ο Γ.Κουρής, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Για αυτό και αναμένουμε με ενδιαφέρον το σημερινό κεντρικό δελτίο του Kontra, με τον Τράγκα σε ρόλο σχολιαστή, σήμερα στις 19:45.

Να επισημάνουμε ότι και τον Τράγκα δεν είχε αφήσει ασχολίαστο κάποτε ο Παπαγιάννης. Τότε σε ραδιοφωνική του εκπομπή, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο "Βετεράνος" δημοσιογράφος, άργησε να επιστρέψει στις εκπομπές του στο EXTRA 3 μετά τη σχετική χριστουγεννιάτικη διακοπή. Είχε απαντήσει για τον τότε "ομόσταβλο" του τότε στο EXTRA3, σε σχετική ερώτηση ακροατή: "πότε θα επιστρέψει στον αέρα ο κ.Τράγκας;":

"Έτσι είναι ο Τράγκας, είναι ο μόνος Έλληνας που κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές για δύο μήνες, εκεί στη Γαλλία που έχει πάει, μην τον περιμένετε να επιστρέψει νωρίτερα για να κάνει εκπομπή, αυτός δεν έχει ανάγκη."

Κλείνοντας να θυμηθούμε ένα παλιό ηχητικό, από τότε που ο Παπαγιάννης τα είχε βάλει με το "χαμαιτυπείο του Ταύρου" Kontra Channel και τον κάποτε συμπαρουσιαστή του, στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του EXTRA 3, Στέφανο Χίο.

Τώρα βέβαια άλλαξαν οι όψεις στα νομίσματα, αφού ο Χίος (που ήταν τότε στο Kontra), είναι στο EXTRA 3 και ο Παπαγιάννης στο...Kontra Channel. Εμείς πάντως θα παρακολουθήσουμε το δελτίο, για έναν ακόμα λόγο: Να μάθουμε σήμερα τι πιστεύει ο ιδιοκτήτης του σταθμού, κ.Κουρής ότι είναι καλύτερο για τον τόπο "Ευρώ ή Δραχμή", "Σαμαράς ή Τσίπρας". Μέχρι φυσικά την επόμενη μέρα, που ο Κουρής θα "στρίψει" το νόμισμα που σας λέγαμε από την άλλη όψη:

πηγή: pressarismenos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου