Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: "Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"

 
papaxristouAΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ
O πασίγνωστος παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ- μπόξινγκ Λευτέρης Χαχαμίδης, μιλάει για τον χωρισμό του με την Βούλα Παπαχρήστου, την πρωταθλήτρια που αποκλείστηκε από την Ολυμπιάδα λόγω ρατσιστικού tweet. Και αποφασίζει(;)να τα βγάλει όλα στη φόρα. Το γιατί το ξέρει ο ίδιος, όπως και ο ίδιος ξέρει εαν λέει την αλήθεια και γιατί την λέει τώρα. Την λέει όμως; Και σε ποιους κάνει καλό; Στον ίδιο; ή στην πρώην του; Ή είδε φως και μπήκε;

''Η πρώην σύντροφος μου, η Βούλα Παπαχρήστου, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Κασιδιάρη, κάτι που κατάλαβα πολύ αργότερα από έναν κρυφό λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία που μου εστάλη, από πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα ενδότερα της Χρυσής Αυγής αλλά και μια σειρά από γεγονότα, όπως η "τυχαία" συνάντησή μου με τον αδελφό του βουλευτή έξω από το πατρικό της'' λέει στο Πρώτο Θέμα ο δέκα φορές πρωταθλητής Ελλάδας, Λευτέρης Χαχαμίδης.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως τα έμαθε όλοα:''Από φίλους που είτε μπορεί να είναι ασφάλεια σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είτε επειδή είμαι σε ένα σώμα ασφαλείας και έχω από αυτό το χώρο πολλούς γνωστούς. Κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια μου φωτογραφίες της Βούλας στις οποίες φαίνεται να συντρώγει μαζί με τον αδελφό της και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Το συγκεκριμένο μέλος είναι ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, ο Αλέξης.

Οταν μάλιστα είχα πάει στο πατρικό της Βούλας να μαζέψω τα πράγματά μου, είχε έρθει ο ίδιος εκεί με τη δικαιολογία, όπως μου είχε πει η Βούλα, να του δώσει κάποια συμπληρώματα διατροφής. Εκεί δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Αλέξης Κασιδιάρης. Η στάση του δεν ήταν επιθετική, παρά το γεγονός ότι ανάμεσα σε εμένα και στη Βούλα υπήρχε ένταση''.

Χαριτολογώντας προσθέτει:''Αν με προκαλούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης θα του έλεγα με χιούμορ να βάλει γάντια και να έρθει να τα πούμε στο ρινγκ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου