Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το τέλος του ΑΝΤ1 97,2 fm...Η οικογένεια Κυριακού φαίνεται πως προτιμά να ενισχύει το εργατικό δυναμικό και τους δημοσιογράφους και τεχνικούς του...ΜαυροβουνίουΣε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων αποφάσισε ο όμιλος ΑΝΤ1 να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή.Από το πρωί δεν υπάρχει ο ΑΝΤ1 radio.Στην θέση του υπάρχει ο easy 97,2.Από ενημερωτικό ραδιόφωνο έγινε ψυχαγωγικό.(Αλήθεια, πόσο νόμιμο είναι αυτό;)Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, η ανάρτηση στο Facebook από τον πολύ καλό δημοσιογράφο, και επί χρόνια παρόντα στον ραδιοσταθμό,σε διευθυντικές θέσεις και με εξαιρετικές εκπομπές, Βασίλη Αδαμόπουλο τα λέει όλα....
----


"Vasilis Adamopoulos

Ο ΑΝΤ1 97,2 είναι παρελθόν από τις 6 το πρωί. Αντικαταστάθηκε από κάποιον ...Easy 97.2 που όπως μαθαίνω θα είναι σχεδόν αμιγώς μουσικός σταθμός με μερικές χαζοχαρούμενες ενημερωτικές πινελιές. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου ολοκληρώθηκε. Θα μπορούσα και θα ήθελα να γράψω πάρα πολλά. Αφιερωμένα σε όσους επί δύο δεκαετίες και πλέον δώσαμε την ψυχή μας γι'αυτό το Μέσο που σήμερα κάποιοι (αν)εγκέφαλοι πετούν ελαφρά τη καρδία στα σκουπίδια. Όμως θα αρκεστώ μόνο σε δύο λέξεις. Ντροπή! Και κρίμα..."

----
Το πάλαι ποτέ πανίσχυρο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1,έπειτα από άστοχους χειρισμούς της ιδιοκτησίας κατέληξε σε ένα ραδιοσταθμό της σειράς, χωρίς ταυτότητα.Είχαν προηγηθεί οι μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών που ξεκίνησαν από πέρυσι,χωρίς μάλιστα να "ανοίξει μύτη".
Να θυμίσουμε πως ο ραδιοσταθμός έχει άδεια ενημερωτικού σταθμού και όχι ψυχαγωγικού ,οπότε εάν το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβουλίου ανταποκριθεί στο λόγο ύπαρξής του,θα πρέπει να θεωρηθεί αυτονόητο πως θα παρέμβει και θα επιβάλλει τις σχετικές κυρώσεις.Τη στιγμή που στην Ελλάδα ο ΑΝΤ1 συνεχίζει τις περικοπές σε μισθούς, με τη φημολογία περί επικείμενων απολύσεων να οργιάζει, συνεχίζει τις εξαγορές καναλιών στα Βαλκάνια, εξελισσόμενος σε πολύ δυνατό παίχτη....Όπως διαβάζουμε στον "Ελεύθερο Τύπο",έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του τηλεοπτικού σταθμού PRVA στη Σερβία, ο όμιλος ΑΝΤ1, προχώρησε στη μετάδοση του προγράμματός του και στο Μαυροβούνιο.

Πραγματοποιήθηκε μάλιστα, εκδήλωση στο Μαυροβούνιο, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπων της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας. Στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού για τη σεζόν 2012-2013, παρευρέθησαν περισσότεροι από 400 καλεσμένοι από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τις τέχνες και τον αθλητισμό.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία που σημείωσε πολύ γρήγορα το PRVA στο Μαυροβούνιο.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων σημείωσε:
«Μέσα σε λίγους μήνες η επένδυσή μας στο Μαυροβούνιο κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός PRVA στο Μαυροβούνιο είναι η πιο πρόσφατη τηλεοπτική επένδυση του Ομίλου ΑΝΤ1 στην Ευρώπη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα μερίδια τηλεθέασης μέσα σε λίγους μήνες, αυξήθηκαν από το 1% στο 8%, προτού ακόμα ξεκινήσουμε το νέο μας πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου