Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μακελειό στο Τηλεαστυ! Δείτε ποιοι δημοσιογράφοι... (τους)... έφυγαν από το κανάλι…

Σφάζουν με το γάντι τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ..!
Αυξάνεται ο αριθμός των δημοσιογράφων που αποχωρούν το κανάλι του
προέδρου ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη. Εμείς δεν θα μπούμε στην παραφιλολογία ότι ο πρόεδρος πούλησε τον τηλεοπτικό του σταθμό.... γιατί απλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ μας…. 

Έχουμε όμως στα χέρια μας όλα το ονόματα των συνεργατών του Γιώργου Καρατζαφέρη που μετά τις εκλογές «αναγκάστηκαν» να μην βρίσκονται στο αυριανό ΑΡΤ. 
Μάνος Μειμαράκης ( παρουσιαστής της εκπομπής του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ) Σπύρος Μαύρης (παρουσιαστής βραδινού δελτίου), Βασιλική Παπαλουκά (κεντρική παρουσιάστρια ), Δήμητρα Κουτρά (Συντάκτρια), Νίκος Βασιλειάδης (σχολιαστής εκπομπών με τεράστια μόρφωση και επίπεδο), Αρτέμης Κυδωνάρας( σχολιαστής μεσημεριανού δελτίο- Πολιτικός Επιστήμονας)



Manos MeimarakisΟ φίλος μάλιστα Μάνος Μειμαράκης με τον οποίο τον οποίο ο ιδρυτής του blog είχε άψογη συνεργασία στην τηλεόραση του ALTER έγραψε αυτές τις μέρες στο 
facebook του…
"Η συνεργασία μου με το Τηλεάστυ σήμερα το μεσημέρι έλαβε τέλος και φυσικά χωρίς δική μου πρωτοβουλία. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, διότι όχι μόνο από το μεσημέρι αλλά εδώ και μέρες, ακούγονται διάφορα τα οποία είναι αρκετά ενοχλητικά όπως και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Σε αυτούς που φρόντισαν να μείνω άνεργος μεσούσης μια τόσο σκληρής οικονομικής κρίσης χωρίς καν να μου καταλογίζεται από την διοίκηση κάποιο επαγγελματικό λάθος ή ότι δεν τήρησα τα συμφωνηθέντα, να θυμίσω ότι η ζωή τους έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει...
Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Γιώργο Καρατζαφέρη για την μεταξύ μας άριστη συνεργασία σε πολιτικό και σε δημοσιογραφικό επίπεδο. Η συνεργασία με τον ΠΡΟ ήταν πάντα μια εμπειρία ζωής! Καλή επιτυχία στο ΑRT TV - καλή δύναμη σε όλους μας στο μέτωπο των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων".




Το Greek SALAD πάντως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι από τους λίγους καναλάρχες στην Ελλάδα που, βρέξει χιονίσει πληρώνει στην ώρα ..., τους συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου