Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αρχική Πολιτική Οικονομία Κοινωνία Ελλάδα Υγεία Κόσμος Lifestyle Τεχνολογία Αθλητικά Media TΩΡΑ: Αστυνομικός με πολιτικά χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη- Ένταση στο Α.Τ. Πολυγύρου


TΩΡΑ: Αστυνομικός με πολιτικά χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη- Ένταση στο Α.Τ. Πολυγύρου
Περίπου 150 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από το ΑΤ Πολύγυρου για να διαμαρτυρηθούν για την προσαγωγή τουλάχιστον δεκαπέντε ατόμων που νωρίτερα διαδήλωσαν στις Σκουριές της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.

Επιτόπου παραμένει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε επίθεση από αστυνομικό με πολιτικά ο οποίοςδήλωσε ρητά ότι γνωρίζει την ιδιότητά της. Οι αστυνομικοί δεν της επιτρέπουν να μπει μέσα στο ΑΤ. Επίσης πολίτες συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στο ΑΤ της Ιερισσού.

Νωρίτερα διαδηλωτές κατήγγειλαν δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ καθώς όπως ισχυρίζονται αστυνομικοί έσπασαν με γκλομπ το παράθυρο αυτοκινήτου και έριξαν δακρυγόνο στο εσωτερικό του. Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ Νάσος Ηλιόπουλος, που βρέθηκε στις Σκουριές δήλωσε νωρίτερα : “Θέλανε να μας σκοτώσουν. Μας τρέχανε για 7 χλμ, ο κόσμος πανικόβλητος, σπάγανε αυτοκίνητα και πετάγανε μέσα χημικά, πετούσαν δακρυγόνα στις καρότσες των αγροτικών”. Σύμφωνα με πληροφορίες αδιευκρίνιστος αριθμός ΙΧ έχουν υποστεί φθορές από τους άνδρες της αστυνομίας μετά την προσαγωγή των οδηγών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου