Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Θεοδωράκης: Θα είμαι δίπλα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

mikhs-theodwrakhs-stekomai-sto-pleyro-twn-ergazomenwn-ths-ert-me-oses-dynameis-diathetwΓια «εξόντωση των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ» κάνει λόγο σε ανακοίνωση του σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος, όπως.....
υπενθυμίζει στην ίδια ανακοίνωση, έχει θητεύσει στα Μουσικά Σύνολα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι «συνεχίζει να πειθαρχεί στις εντολές της Τρόικας» την ώρα που, όπως επισημαίνει, «ακόμα και το ΔΝΤ καταγγέλλει την καταστροφική πολιτική της Τρόικα σε βάρος του Λαού μας».

Απευθύνει, δε, κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να πουν ένα βροντερό «όχι» σε αυτή την «ανελέητη επίθεση».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδωράκη:

«Ενώ ακόμα και το ΔΝΤ καταγγέλλει την καταστροφική πολιτική της Τρόικα σε βάρος του Λαού μας, η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να πειθαρχεί στις εντολές της, που τώρα περνούν στη φάση της εξόντωσης των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ πετώντας στους δρόμους χιλιάδες οικογένειες.

Νομίζω ότι το ποτήρι της οργής έχει πια ξεχειλίσει και ότι όλοι οι Έλληνες θα πρέπει σαν ένας άνθρωπος να πούνε ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτή την ανελέητη επίθεση.

Σε ό,τι αφορά την ΕΡΤ, λόγω και της θητείας μου στα Μουσικά Σύνολά της, έχω ιδιαίτερους λόγους να δηλώσω ότι στέκομαι στο πλευρό των εργαζομένων με όσες ηθικές δυνάμεις διαθέτω.

Αθήνα, 11.6.2013
Μίκης Θεοδωράκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου